Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Cégadatok:

 

Hivatalos megnevezés: Majorosné Szalai Katalin egyéni vállalkozó - Fantázianév: Tapétacentrum

 

Egyéni vállalkozás székhelye: 6000 Kecskemét, Pacsirta u. 8./b.

 

Egyéni vállalkozás telephelyei: 

 1. 6000 Kecskemét, Dózsa Gy. út 12.
 2. 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 12./c.
 3. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 98.

 

Nyilvántartási száma: 1769432

 

Adóigazgatási szám: 62039307-2-23

 

Közösségi adószám: HU62039307

 

Bankszámlaszám: 500800128-11033475-00000000 Takarékbank Zrt.

 

Swift (BIC) kód: TAKBHUHB

 

IBAN szám: HU26508001281103347500000000

 

Általános szerződési feltételek (Á.SZ.F)

 

A szerződés Majorosné Szalai Katalin e.v. webáruházában található valamennyi árucikkre vonatkozik. Az árucikkhez tartozó adatokat és információkat az adott árucikk adatlapján találja meg a vásárló.

 

Vételár, fizetési feltételek:

 

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk vételára, mely már magában foglalja az ÁFA összegét is. Garantáljuk Önnek, hogy ezen árak változatlanok maradnak megrendelése leadása és a termék kézhezvétele között. Ha olyan terméket szeretne rendelni tőlünk, mellyel a rendelés pillanatában nem rendelkezünk a raktárkészletünkben és az elhúzódó gyártási idő miatt, csak később szerezhető be valamely beszállítónktól, akkor a rendelését csak egy későbbi időpontban tudjuk teljesíteni, mely esetben mi felvesszük Önnel a kapcsolatot az elérhetőségként megadott e-mail címen, vagy telefonszámon, hogy tájékoztassuk a teljesítés várható időpontjáról. Ezután Önnek lehetősége van eldönteni, hogy ez az időpont megfelel-e Önnek, vagy inkább visszaigényli az addig kifizetett előleg vagy vételár összegét, amit 5 munkanapon belül visszautalunk Önnek.

 

Az  Ön által megrendelt termékek szállítási határideje, kifizetése:

 

 1. A kosárba tett termékeket- amennyiben az raktári készletről azonnal elérhető- ingyenesen, személyesen is átveheti munkaidőben, a visszaigazoló/érvényesítő e-mailünkbe megküldött telephelyünkön. a.) Az átvételi üzletben fizethet készpénzzel és bankkártyával is, ez esetben a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül át kell vennie a megrendelt árut. 5 munkanapon túl a kosarát „kiürítjük”. b.) Előreutalással. Az utaláshoz szükséges adatokat és a megrendelt termékkel kapcsolatos információkat a visszaigazoló/érvényesítő e-mailünkbe küldjük. Előreutalás esetén a terméket - amennyiben az raktári készletről azonnal elérhető- bármikor átveheti telephelyünkön, amint utalása hozzánk beérkezett. Ha a termék előrendeléses, akkor pedig az utalás beérkezése, majd az áru beérkezte után bármikor átveheti személyesen.

 

 1. Külföldre és belföldre történő szállítás esetén előreutalással Majorosné Szalai Katalin e.v. Takarékbanknál vezetett számlájára, futárszolgálattal történő szállítással. A szállítási határidő termékenként eltérő. A termékek nagy része azonnal elérhető raktárkészletről, de a szállítási idő maximum 6 hétig terjedhet.

 

 

 

Áruátvétel:

 

Ha a házhozszállítást választja, akkor a vásárolt terméket a futár az Ön által megadott címre juttatja el, de kizárólag munkanapokon. 

 

Személyes átvétel esetén a vásárolt terméket a visszaigazoló/érvényesítő e-mailünkbe megküldött telephelyünkön veheti át munkaidőben.

 

Garanciális feltételek:

A garanciális feltételekkel a mindenkori hatályos jogszabályokhoz igazodunk, vagyis garanciális igényeit a forgalmazónál, vagy az általa meghatalmazott képviselőnél tudja benyújtani írásos formában.

 

Garanciaigény bejelentésének a következő információkat kell tartalmaznia:

 1. A vásárolt termék részletes adata, valamint a jelentkező hiba pontos leírása.
 2. A termék vásárlásának időpontja és annak pontos helye (webáruházból való rendelés esetén a vásárlás visszaigazolásáról Önnek küldött levelünk, amennyiben ez az Ön számára még elérhető email fiókjában).
 3. Fontos a vásárlást igazoló számla mellékelése, továbbá a megreklamált termék etikett (tekercskísérő) címkéjének mellékelése!
 4. A hibás/hibásnak vélt termék bemutatása.

 

Majorosné Szalai Katalin e.v. fenntartja magának a jogot, hogy a benyújtott reklamációt megvizsgálja és elbírálja. Amennyiben a reklamáció jogosnak bizonyul, akkor Majorosné Szalai Katalin e.v.  a Vásárló döntése alapján vagy visszatéríti a vételárat, vagy a hibás terméket újra cseréli.

 

Az árucikkek cseréje:

Ha az Ön által vásárolt árucikk valóban hibásnak bizonyul, esetleg abban a szállítás során keletkezett sérülés, akkor Majorosné Szalai Katalin e.v. díjmentesen kicseréli Önnek akkor, ha a tapétázást a hiba észrevétele után (maximum 3 csík, vagyis egy tekercs) abbahagyták és a többi tapétát bontatlan csomagolásban és épségben visszahozza, vagy visszaszállíttatja valamelyik üzletünkbe. Amennyiben a gyártó elismerte a hibát, vagy bizonyítható hogy a sérülés a szállítás során keletkezett, akkor Ön kérheti a vételár visszafizetését, vagy a termék cseréjét. Amennyiben sérülést észlelne az átvett terméken, akkor kérjük minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal: tapetacentrum.webshop@gmail.com 

 

A vásárlástól való elállás joga:

Önnek jogában áll a termék a kézhezvételétől számított 14 napon elállni a vásárlástól. Ilyen esetben Majorosné Szalai Katalin e.v. a megvásárolt termék vételárát visszafizeti Önnek legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, de csak kizárólag abban az esetben, ha a terméket hiánytalanul, bontatlan csomagolásban juttatja vissza részünkre. A visszatérítés összegébe sem a szállítás díja, sem a visszajuttatás esetleges költsége nem tartozik bele.

 

Sikertelen kézbesítés:

Amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából fakadóan hiúsul meg, akkor az újraküldés költsége Önt terheli. Abban az esetben, ha az átvétel a kézbesítő hibája miatt hiúsul meg, akkor az újraküldés költsége a szállítót terheli.

 

 

Felelősség korlátozása:

Majorosné Szalai Katalin e.v. nem vállal felelősséget a következő károkért az alábbi esetekben:

 1. Olyan technikai, működésbeli hiba esetén, amely miatt Ön nem tud regisztrálni Majorosné Szalai Katalin e.v. tapéta webáruházába, vagy nem tudja leadni rendelését.
 2. Az Ön számítógépének bármilyen jellegű szoftveres, vagy hardveres meghibásodásért, illetve az internetkapcsolat megszakadásából keletkező károkért.
 3. Továbbá Majorosné Szalai Katalin e.v. nem vállal felelősséget az internet és adatbázis kapcsolatban keletkező károkért.
 4. Majorosné Szalai Katalin e.v. fenntartja magának a jogot, hogy a webáruházában az akciós és az egyéb termék árakat megváltoztassa anélkül, hogy erről előzetesen tájékoztatná vásárlóit.
 5. Majorosné Szalai Katalin e.v. fenntartja magának a jogot, hogy a vevő (felhasználó) vásárlását visszautasítsa, ha a vásárolni kívánt termék a megrendelés pillanatában nem található meg raktárkészletünkben. Erről a vásárlót tájékoztatjuk, azonban a vásárlási szándék meghiúsulásából fakadó mindennemű kártérítést elutasítunk.

 

 

 

 

 

Regisztráció és rendelés során megadott személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztató

 

Majorosné Szalai Katalin e.v. (székhely: 6000 Kecskemét, Pacsirta u. 8./b. Nyilvántartási száma: 1769432; adószáma: 62039307-2-23; e-mail cím: tapetacentrum.webshop@gmail.com;              telefonszám: +36 70 366 3693; ) 2020.03.01.-től kezdődően a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli az Ön személyes adatait, azaz

az Ön nevét, e-mail címét és jelszavát, amelyeket Ön a http://kecskemettapeta.hu, http://fehervartapeta.hu, és a http://nettapeta.hu honlap valamelyikén történő regisztráció során adott meg.

 1. Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő:

A regisztráció során megadott név, e-mail cím és jelszó kezelésére Majorosné Szalai Katalin e.v. (székhely: 6000 Kecskemét, Pacsirta u. 8./b. Nyilvántartási száma: 1769432; adószáma: 62039307-223) jogosult, adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki.

 1. Az adatkezelés célja és jogalapja:

Majorosné Szalai Katalin e.v. a regisztráció során megadott nevet, e-mail címet és jelszót az Ön beazonosítása céljából kezeli. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet a regisztrációs folyamat lezárásakor ad meg azzal, hogy a regisztrációhoz szükséges személyes adatok megadását követően a „Regisztrálok és elfogadom a regisztráció során megadott személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót” kijelentést megelőző négyzetet bejelöli.

A regisztráció során megadott név, e-mail cím és jelszó szolgáltatása nem jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul, nem előfeltétele szerződés megkötésének, továbbá Ön semmilyen egyéb jogszabály alapján nem köteles a nevét, e-mail címét és jelszavát megadni. 

Amennyiben Ön meg kívánja szüntetni az oldalon a regisztrációját, a weboldalon feltüntetett tapetacentrum.webshop@gmail.com email címre a kérést elküldve megteheti. Ha Ön a a http://kecskemettapeta.hu, http://fehervartapeta.hu, és a http://nettapeta.hu weboldal valamelyikén történő regisztrációját törli, akkor Majorosné Szalai Katalin e.v. törli a felhasználói fiókját, valamint a regisztráció során megadott személyes adatait. Azon személyes adatok kezelése tekintetében, amelyeket Majorosné Szalai Katalin e.v. az Ön regisztrációja és a regisztrációja törlése között kezelt az Ön hozzájárulása alapján, Majorosné Szalai Katalin e.v.  jogszerűen járt el, függetlenül attól, hogy Ön a regisztrációját töröltette.

 

 

 

 

 1. Személyes adatok címzettjei:

A honlapon történő regisztráció céljából megadott személyes adatait Majorosné Szalai Katalin e.v. képviseletében vagy megbízásából eljáró, illetőleg alkalmazásában álló személyek ismerhetik meg. A regisztráció céljából megadott nevét, e-mail címét és jelszavát Majorosné Szalai Katalin e.v. további személy részére nem továbbítja. 4. Az adatkezelés időtartama:

Majorosné Szalai Katalin e.v. a regisztráció során megadott személyes adatokat a regisztráció időpontjától a regisztráció törlésének időpontjáig kezeli.

Majorosné Szalai Katalin e.v. az Ön által a regisztráció során megadott személyes adatokat a regisztráció törlése esetén automatikusan törli.

 1. Az adatkezelési tájékoztató módosítása:
  • Majorosné Szalai Katalin e.v. a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adtakezelési tájékoztatót akkor kell alkalmazni, amikor azt Majorosné Szalai Katalin e.v. a honlapján nyilvánosságra hozza.
  • Majorosné Szalai Katalin e.v. Önt az adatkezelési tájékoztató módosításáról a regisztráció során megadott e-mail címén értesíti. Ha Ön a módosított adatkezelési tájékoztató tartalmával nem ért egyet, akkor a regisztrációját törölheti és a regisztráció során megadott személyes adatait Majorosné Szalai Katalin e.v. törli.
 2. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai:
  • Hozzáféréshez való jog:

Önnek joga van arra, hogy visszajelzést kapjon Majorosné Szalai Katalin e.v.-tól arra vonatkozóan, hogy a Majorosné Szalai Katalin e.v. kezeli-e a személyes adatait.

Ha Majorosné Szalai Katalin e.v. kezeli a személyes adatait, akkor Ön jogosult a következő információkhoz hozzáférni: 

 • az adatkezelés céljai;
 • az érintett személyes adatok kategóriái;
 • a kezelt személyes adatok címzettjei vagy jövőbeli címzettjei;
 • a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama vagy az időtartam meghatározásának szempontjai;
 • az Ön személyes adatok helyesbítéséhez, törléséhez vagy kezelésének korlátozásához való joga, valamint az Ön személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz való joga;
 • a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
 • a személyes adatok forrására vonatkozó információ, ha a személyes adatokat nem közvetlenül Öntől gyűjtötték; illetve
 • az automatizált döntéshozatal ténye, legalább az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy a személyes adatok kezelése milyen jelentőséggel bír és Önre nézve milyen várható következményekkel jár.

 

Majorosné Szalai Katalin e.v. a kezelt személyes adatai másolatát az Ön rendelkezésére bocsátja.

 • Helyesbítéshez való jog:

Ön jogosult Majorosné Szalai Katalin e.v. kérni, hogy indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Ön pontatlan személyes adatait vagy egészítse ki az Ön hiányos személyes adatait.

 • Törléshez való jog:

Majorosné Szalai Katalin e.v. az Ön kérésére indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait. Egyéb esetekben Majorosné Szalai Katalin e.v. indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait, ha 

 • Majorosné Szalai Katalin e.v. -nak nincs szüksége a személyes adatokra abból a célból, amely célból gyűjtötte vagy kezelte,
 • Ön a hozzájárulását visszavonta (hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén) és az adatkezelésnek nincs más jogalapja,
 • Ön tiltakozik az adatkezelés ellen a saját helyzetével kapcsolatos okból és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre vagy Ön a közvetlen üzletszerzés céljából történő adatkezelés ellen tiltakozik,
 • a személyes adatait jogellenesen kezelték,
 • Majorosné Szalai Katalin e.v. jogi kötelezettsége teljesítéséhez köteles a személyes adatokat törölni vagy
 • a személyes adatokat gyűjtésére a közvetlenül kínált információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan kerül sor.

Majorosné Szalai Katalin e.v. a személyes adatokat nem törli, ha az adatkezelés a 

 • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából,
 • a személyes adatok kezelését előíró, Majorosné Szalai Katalin e.v. –ra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy Majorosné Szalai Katalin e.v. -ra ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából,
 • a népegészségügy területét érintő közérdek alapján,
 • közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból (amennyiben a törléshez való jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést), illetőleg
 • jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

Ha Majorosné Szalai Katalin e.v. nyilvánosságra hozta a személyes adatokat és azt törölni köteles, akkor megtesz minden tőle elvárhatót annak érdekében, hogy tájékoztassa a személyes adatot kezelőket, hogy Ön kérelmezte tőlük az adott személyes adatokra mutató linkek vagy a személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

 • Adatkezelés korlátozásához való jog:

Ön kérheti Majorosné Szalai Katalin e.v- t, hogy korlátozza az adatkezelést. Az adatkezelés korlátozása esetén Majorosné Szalai Katalin e.v. a személyes adatok tárolása kivételével csak az Ön hozzájárulásával vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez vagy más személy jogainak védelme érdekében vagy az Európai Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből kezelheti.

 

 

Ön a személyes adatok kezelésének korlátozását kérheti, ha 

 • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát,
 • az adatkezelés jogellenes, Ön a személyes adatok törlését ellenzi,
 • Majorosné Szalai Katalin e.v -nak a személyes adatokra adatkezelés céljából nincs szüksége, azonban Ön jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez a személyes adatok korlátozását igényli vagy
 • Ön tiltakozik az adatkezelés ellen a saját helyzetével kapcsolatos okból.

Majorosné Szalai Katalin e.v az adatkezelés korlátozásának feloldásáról tájékoztatja Önt a feloldást megelőzően.

 • Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen:

Ön tiltakozhat az adatkezelés ellen a saját helyzetével kapcsolatos okból, ha a személyes adatok kezelésére az adatkezelés Majorosné Szalai Katalin e.v  vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Ön bármikor tiltakozhat az adatkezelés ellen, ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés céljából történik. Majorosné Szalai Katalin e.v nem kezelheti a személyes adatokat, ha Ön a személyes adatok kezelése ellen tiltakozik.

 • Adathordozhatósághoz való jog:

Ön kérheti, hogy az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formában megkapja, ha a személyes adatok kezelés hozzájáruláson alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

 1. Jogsértés esetén tehető lépések
  • Ha úgy gondolja, hogy Majorosné Szalai Katalin e.v megsértette a jogait a személyes adatok kezelése során, akkor lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: tapetacentrum.webshop@gmail.com.
  • A személyes adataira vonatkozó jogainak megsértése esetén panaszt nyújthat be a hatósághoz az alábbi elérhetőségen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság  Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu

 • Személyes adatait kezelése során történő jogsértés esetén bírósághoz is fordulhat.
 

Kecskemét,

Dózsa György út 12. (Izsáki út elején, piros épület)

Nyitvatartás hétfőtől- péntekig: 9:00-18:00 szombaton: 9:00-12:00

Telefon: +36 70 366 4092

 

Kecskemét,

Pacsirta u. 8/b. (a Kurucz krt.-on a NAV-val majdem szemben, piros épület)

Nyitvatartás hétfőtől- péntekig: 9:00-18:00 szombaton: 9:00-12:00

Telefon: +36 70 366 3733

 

Kaposvár,

Fő u. 46. (a Kodály iskola környékén)

Nyitvatartás hétfőtől- péntekig: 9:00-18:00 szombaton: 9:00-13:00

Telefon: +36 70 319 0867

 

Székesfehérvár,

Széchenyi út 94. (piros épület   az aluljáró után a körforgalomban)

Nyitvatartás hétfőtől- péntekig: 9:00-18:00 szombaton: 9:00-13:00

Telefon: +36 70 411 2507

  

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk